Kolašinac pokorio Zagreb hicem van konkurencije (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jul.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac pokorio Zagreb hicem van konkurencije (VIDEO)

Srpski atletičar Asmir Kolašinac je, nakon priprema koje je obavljao u Sjenici, rešio da proveri svoju formu pred Olimpijske igre koje nas očekuju za 13 dana.

On je na državnom prvenstvu Hrvatske koje je održano u subotu u Zagrebu bacao kuglu van konkurencije i pobedio sa daljinom od 20.96 metara.

- Tehnički sam bio puno bolji nego u Amsterdamu, i iako sam bacao iz punog treninga uspeo sam da pobedim. Tako da očekujem da ću potpuno biti spreman u Riju - rekao je Kolašinac.

Podsetimo, Kolašinac je nedavno završio kao peti na EP u Amsterdamu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolašinac blizu 21 metra pred put u Rio

Izvor: B92, 31.Jul.2016

Srpski atletičar Asmir Kolašinac bacio je kuglu 20,96 van konkurencije u državnom prvenstvu Hrvatske i tim rezultatom je bio najbolji na takmičenju...Kolašinac, koji se priprema u Sjenici, odlučio je da proveri formu pred početak takmičenja u Riju i kaže da je zadovoljan učinjenim..."Tehnički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.