Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajak: Muški četverac Srbije ide u A finale

Muški četverac u kajaku plasirao se u A finale i boriće se za medalje u disciplini K4 na 1.000 metara na Olimpijskim igrama u Riju.

Četvorosjed u sastavu Marko Tomićević, Milenko Zorić, Dejan Pajić i Vladimir Torubarov zauzeo je treću poziciju u polufinalu u vremenu od 2:59.636, iza posade Portugala i Australije.

Plasman u A finale obezbijedile su po tri najbolje posade iz dvije polufinalne trke.

Finalna trka u ovoj disciplini na programu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sutra od 15.12.

Srpski ženski četverac u kajaku nije uspio da se plasira u A finale discipline K4 na 500 metara na Olimpijskim igrama u Riju.

Četvorosjed u sastavu Olivera Moldovan, Nikolina Moldovan, Milica Starović i Dalma Benedek-Ružičić zauzeo je peto mjesto u svojoj polufinalnoj trci, pa će veslati u B finalu.

Mjesto u borbi za medalje obezbijedile su po tri najbolje posade iz dvije polufinalne trke.

Srpski četverac sutra vesla u B finalu od 14.40, za plasman od sedme do 12. pozicije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.