Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA NORMA ZA RIO: Vjačanin isplivao najbolje vreme u 2015. na 200 leđno!

Veliko pojačanje srpske plivačke reprezentacije, Rus Arkadij Vjačanin, postavio je novi državni rekord, danas na 200 metara leđno, i na taj način ispunio još jednu A normu za Olimpijske igre u Riju.

Vjačanin je na takmicenju “Arena pro serije” u Mesi trku isplivao za 1:56,95 minuta, što je trenutno najbolje vreme u Evropi u 2015. godini.
Leđaš koji je u Pekingu 2008. osvojio bronzane medalje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na 100 i 200 leđno, pobedio je u Mesi ispred Tajlera Klarija (1:58.45) i Džejkob Peblija (1:59.98).
- On je veoma zadovoljan vremenom koje je otplivao, malo jače je krenuo trku nego što je planirao pa nije imao snage da završi kako je želeo. Ovo je odlično vreme za dalji deo sezone. Plivao je iz punog treninga što daje još veću vrednost trenutnog rezultata. Nastaviće da trenira za letnju sezonu u kojoj očekujemo jos mnogo bolja vremena – rekao je trener plivačkog kluba Proleter Dragan Jocić.
Nema sumnje da je Plivački savez srbije načinio pravi potez dovođenjem Rusa pod našu zastavu. Vjačanin je dan ranije postavio državni rekord na 100 metara leđno (53,84) i na taj način ispunio A normu za Olimpijske igre u Riju.  Kao što je poznato, pre njega su norme ispunili Čaba Silađi i Velimir Stjepanović.
hotsport.rs       
The post JOŠ JEDNA NORMA ZA RIO: Vjačanin isplivao najbolje vreme u 2015. na 200 leđno! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vjačanin ispunio još jednu normu za Rio

Izvor: Beta, 19.Apr.2015

BEOGRAD, 19. aprila 2015. (Beta) - Reprezentativac Srbije u plivanju, Rus Arkadij Vjačanin, postavio je u nedelju novi državni rekord u disciplini 200 metara ledjno na takmičenju Pro arena serije u gradu Mesa u Arizoni i na taj način ispunio A normu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine...On...

Nastavak na Beta...

Vjačanin oborio novi rekord

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2015

Novi član srpske plivačke reprezentacije Rus Arkadij Vjačanin postavio je novi rekord Srbije na 200 metara leđno i na taj način ispunio A normu za Olimpijske igre u Riju...Vjačanin je na takmičenju "Arena pro serije" u Mesi trku završio za 1:56,95 minuta, što je trenutno najbolje vrijeme u Evropi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.