Ivana Španović: Čist obraz mi je važniji od pobeda i medalja

Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović: Čist obraz mi je važniji od pobeda i medalja

Olimpijske igre se bliže, a doping kontrole su sve češće. Ali, situacija koja je pogodila našu atletičarku Ivanu Španović, nimalo nije prijatna.

Naime, ko se dobro rangira na sportskoj listi, taj je očigledno najviše na “meti” kontrole.

To je konkretno i slučaj sa Španovićevom.

Ona je samo za godinu dana bila testirana 15 puta, a na Tviteru je nedavno objavila da je u roku >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << od 24 časa čak tri puta kontrolisana.

Naravno, mnogi njeni fanovi su negodovali su taj potez, ali Ivana je na sve to odgovorila “tako treba” i da će “tako biti dokle god je u sportu”.

“Ja se borim za ravnopravnost i fer takmičenja. Svesna svojih mogućnosti ali i bolesno velike ambicije da svakodnevno prevazilazim spostvene mogućnosti i budem najbolja na svetu, postoji ipak nešto što je iznad svih rezultata i medalja. To je samopoštovanje. Čist obraz pred samim sobom. To nema cenu i dokle god sam u sportu, moje prvo dobro jutro sa osmehom biće upućeno doping kontrolorima “, napisala je Ivana.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.