Ivana Maksimović napustila Rio i poslala svima emotivnu poruku! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Maksimović napustila Rio i poslala svima emotivnu poruku! (FOTO)

Srpska barjaktarka Ivana Maksimović nije uspela da osvoji medalju na Igrama u Riju, ali će ovo takmičenje pamtiti po velikoj časti koja joj je ukazana.

Ona je napustila Olimpijsko selo i krenula za Srbiju a na Instagramu je ostavila emotivnu poruku.

- Sport te oblikuje kao osobu, ali takođe i uči kako da prihvatiš poraz. Oni su deo svakog puta, treba znati nositi se sa time.

- Iako nisam uspela u svom cilju, Rio će zauvek ostati zapamćen po ovoj noći. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Hvala svima na podršci! Ovaj deo puta je završen, biće još izazova i Igara da pokažem šta umem i koliko vredim - napisala je Ivana.

A photo posted by ivanamaksimovic (@ivanamaksimovic) on Aug 13, 2016 at 9:14am PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ivana, Srbija će uvek biti ponosna na tebe! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2016, 09:48

Njeno osvojeno srebro iz Londona niko neće moći da izbriše, kao ni slike sa otvaranja aktuelnih Olimpijskih igara kada smo svi uživali dok je ona nosila zastavu Srbije. Posle nije bilo kako se očekivalo, ali ''ima dana za megdana''....Naša barjaktarka iz Rija Ivana Maksimović Anđušić nije uspela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.