Imam potvrdu da je Čavić pobedio Felpsa u Pekingu

Izvor: Akter, 19.Apr.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imam potvrdu da je Čavić pobedio Felpsa u Pekingu

Višestruki olimpijski šampion u plivanju Amerikanac Mark Spic rekao je da mu je kompanija "Omega" potvrdila da je Milorad Čavić u finalu discipline 100 metara delfin stilom na Olimpijskim igrama u Pekingu pobedio Majkla Felpsa

"Dobio sam poruku od Omege u kojem piše da je Felps izgubio tu trku. Ako su oni bili zvanični merač vremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << zašto to nije bilo poznato odmah posle trke? Ne verujem da je Felps dobio tu trku, ali je i dalje najbolji plivač na svetu, sa ili bez te medalje", rekao je Spic za britanski Telegraf.

Zvanični rezultat posle finalne trke bio je da je Felps trijumfovao u vremenu 50,58 sekundi, dok je Čavić osvojio srebro sa stotinkom zaostatka.

To je Felpsu bilo sedmo zlato u Pekingu, čime je bio izjednačio rekord Spica. Samo dan kasnije, Felps je osvojio i osmu zlatnu medalju u štafeti na 400 metara mešovito, čime je postao prvi sportista koji je osvojio osam zlata na jedim Olimpijskim igrama.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

"Omega potvrdila pobedu Čavića"

Izvor: B92, 19.Apr.2015

Kompanija "Omega" potvrdila da je Milorad Čavić u finalu discipline 100 metara delfin na Igrama u Pekingu pobedio Majkla Felpsa, kaže Mark Spic...Višestruki olimpijski šampion u plivanju Amerikanac Mark Spic rekao je da mu je kompanija koja proizvodi opremu za merenje vremena potvrdila trijumf Čavića..."Dobio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.