Ićo osvojila zlato i ušla u istoriju rvanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2016, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ićo osvojila zlato i ušla u istoriju rvanja

Japanka Kaori Ićo postala je večeras prva rvačica koja je osvojila četiri zlatne olimpijske medalje, pošto je danas pobedila u slobodnom stilu u kategoriji do 58 kilograma na Igrama u Rio de Žaneiru.

Ona je u finalu pobedila Ruskinju Valeriju Koblovu Žlobovu sa 3:2 i tako postala prva rvačica sa zlatnim medaljama na četiri nastupa na olimpijskim igrama, počev od Atine 2004. godine.

Zemljakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ićo, Saori Jošida pokušaće u četvrtak takodje da osvoji četvrto uzastopno olimpijsko zlato.

Bronzu je danas osvojila Sakši Malik iz Indije i tako svojoj zemlji donela prvu medalju sa Igara u Riju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OI: Ićo prva rvačica sa četiri zlatne medalje

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2016

Japanka Kaori Ićo postala je večeras prva rvačica koja je osvojila četiri zlatne olimpijske medalje, pošto je pobedila u slobodnom stilu u kategoriji do 58 kilograma na Igrama u Rio de Žaneiru...Ona je u finalu pobedila Ruskinju Valeriju Koblovu Žlobovu sa 3:2 i tako postala prva rvačica sa...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.