Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZAZVAO RAZLIČITE REAKCIJE: ‘Orlovi’ čerupali ‘petlove’, a gde je za to vreme Bobi Marjanović? (FOTO)

Bliži je nego što mislite…

Još uvek traje polemika u srpskoj javnosti oko pitanja statusa Bobana Marjanovića u nacionalnom timu, posle podsetimo, njegovog otkaza Aleksandru Đorđeviću usled rešavanja svega oko ‘ugovora života’ kako je istakao njegov menadžer.
Najavljeno je da bi Bobi mogao da se vrati među ‘orlove’ na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali je veći deo javnosti to osudio i pitanje je da li će se selektor Đorđević ‘odljutiti’ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << do tada, ukoliko naravno, Srbija kroz kvalifikacioni turnir u Beogradu od 4. do 9. jula obezbedi plasman na najveću svetsku smotru.
‘PETLOVI’ ‘OČERUPANI’ I U ARENI: Saletovi ‘orlovi’ ponovo srušili Francusku posle drame (VIDEO)
Srbija je sinoć igrala drugi pripremni meč protiv Francuske i ponovo je pobedila, a Boban Marjanović je posle meča bio u Beogradu domaćin Toniju Parkeru, svom ‘bratu iz Sparsa’.
– Srećan sam što su ‘braća iz Sparsa’ zajedno u Beogradu – napisao je Bobi.
FOTOGALERIJA: Večeras nije bilo tuče na parketu, samo atrakcije za uživanje publike
Na to je bilo dosta komentara, dosta njih je bilo baš iz San Antonija, takođe je nekolicina i podržala Bobija, a bilo je i onih koji su ga žestoko kritikovali, poput ovog:
– Gasol igra za reprezentaciju sa skoro 40 godina. Novicki je igrao za svoju na prošlom EP sa skoro 40 godina. Noćioni, Skola i Đinobili ce takođe igrati u Riu, sva trojica imaju preko 36 godina (Đinobili 39!!!). Ovi otkazi i povlačenja iz reprezentacije nisu počeli sa Bobanom, ali nadam se da će se završiti sa njim. Mene bi bilo sramota da dođem u Beograd i kačim fotke sa splavova sa Tonijem koji takođe sa 35 (čini mi se) godina i igra za svoju zemlju – glasio je jedan od kritički nastrojenih komentara.
 
A photo posted by Boban Marjanovic (@bobimarjanovic13) on Jun 25, 2016 at 5:24pm PDT


The post IZAZVAO RAZLIČITE REAKCIJE: ‘Orlovi’ čerupali ‘petlove’, a gde je za to vreme Bobi Marjanović? (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.