I veslači Marjanović i Šljukić idu u Rio

Izvor: B92, 24.Maj.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I veslači Marjanović i Šljukić idu u Rio

Srpski dubl skul, Marko Marjanović, Andrija Šljukić, obezbedio je nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Marjanović i Šljukić su u finalu zauzeli drugo mesto sa vremenom 6.16,130 i sa prvoplasiranom posadom Norveške izborili olimpijsku normu.

Ostali naši predstavnici na kvalifikacionoj regati u švajcarskom Lucernu nisu stigli do finala. Pored dubl skula Marjanović, Šljukić u Rio de Žaneiru će veslati još dvojica predstavnika Srbije, Miloš Vasić i Nenad Beđik, u dvojcu bez kormilara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija ima još dvojicu predstavnika na Olimpijskim igrama (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016

Srpski dubl skul Marko Marjanović, Andrija Šljukić plasirao se na 31. letnje Olimpijske igre koje će biti održane u avgustu u Rio de Žaneiru čime se na ovom takmičenju pridužio dvojcu bez kormilara Miloš Vasić, Nenad Beđik koji je “vizu” za najveći i najznačajniji svetski sportski događaj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.