Gasol: Amerikanci nisu nepobedivi

Izvor: N1 televizija, 20.Avg.2016, 04:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasol: Amerikanci nisu nepobedivi

Za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Brazili boriće se SAD i Srbija, a za bronzu Španija i Australija. Najverovatnije biće to poslednji meč koji će za "crvenu furiju" odigrati sjajni Pau Gasol.

Zanimljivo, Gasol je dresu Španije tri puta za redom poražen od SAD - Peking, London, Rio. Amerikanci su u polufinalu slavili sa 82:76.

Gasol je bio centralna figura u sastavu Španije, ali sam nije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mogao protiv SAD. Svi ostali su, blago rečeno, zakazali u meču odluke.

"Amerikanci ne igraju dobro kao neki raniji njihovi timovi, ali su i dalje veoma talentovani individualno. Imam osećaj da smo mogli do pobede. Ali, loše smo gradili pozicije pod košem, lopta se sporo kretala, nije bilo poena iz tranzicije, stao je i šut… Žao mi je jer smo igrali protiv tima koji nije nepobediv“, rekao je Gasol posle meča.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.