Felps dlaku menja...

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felps dlaku menja...

Višestruki olimpijski šampion u plivanju Majkl Felps uhapšen je zbog vožnje pod uticajem zabranjenih supstanci, saopštila je policija u SAD.

Nikako da se nauči pameti: Majkl Felps

 

Policija je zaustavila Felpsa u Baltimoru jer je vozio 135 kilometara na čas gde je dozvoljeno 72, a u saopštenju nije precizirano zbog kojih je supstanci uhapšen. Pored vožnje pod uticajem supstanci, Felps je optužen i za prekoračenje brzine, kao i prelazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << preko duple pune linije.

 

"Felps je izgleda bio pod uticajem zabranjenih supstanci. On nije bio u stanju da na zadovoljavajući način prođe niz standardnih testova", navedeno je u saopštenju, u kojem piše i da je Felps bio "kooperativan" tokom procesa.

 

Felps je pušten ubrzo posle hapšenja. Njemu je to drugi put da je hapšen, jer je priveden i 2004. godine, takođe zbog vožnje pod uticajem zabranjenih supstanci.

Felps je sa osvojene 22 medalje najuspešniji olimpijac ikada.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plivačka legenda Majkl Felps ponovo vozio naduvan

Izvor: Mondo, 30.Sep.2014

Višestruki olimpijski šampion u plivanju Majkl Felps uhapšen je zbog vožnje pod uticajem zabranjenih supstanci, saopštila je danas policija u Baltimoru, SAD...Foto: AP Photo/David Goldman, File..Policija je zaustavila Felpsa u Baltimoru jer je vozio 135 kilometara na čas gde je dozvoljeno 72, a...

Nastavak na Mondo...

Uhapšen bivši plivač Felps

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014

Višestruki olimpijski šampion u plivanju Majkl Felps uhapšen je zbog vožnje pod uticajem zabranjenih supstanci, saopštila je danas policija u SAD...Policija je zaustavila Felpsa u Baltimoru jer je vozio 135 kilometara na čas gde je dozvoljeno 72, a u saopštenju nije precizirano zbog kojih je supstanci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.