Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

Bivši srpski plivač i olimpijac Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega.

"Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za IAAF", objavio je Čavić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na svom Tviter profilu.

Španović je zauzela četvrto mesto u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu, iako je u šestoj seriji imala skok za zlato, ali joj se odlepio broj i ostavio trag u pesku što joj je donelo slabiji rezultat.

Atletski savez Srbije žalio se na odluku sudija, ali je zahtev odbijen uz obrazloženje, kao je navedeno iz ASS, da bi bilo teže da se odbije žalba Amerikanaca jer su atletičarke iz te zemlje Britni Ris i Tijana Bartoleta osvojile zlato, odnosno bronzu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

Izvor: RTS, 13.Avg.2017, 00:24

Bivši srpski plivač Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.