Bolt osvojio deveto olimpijsko zlato

Izvor: OkRadio.rs, 20.Avg.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt osvojio deveto olimpijsko zlato

Najveći sprinter u istoriji Usein Bolt završio je olimpijsku karijeru osvojivši zlato u štafeti 4x100 metara. Muška štafeta Jamajke osvojila je zlatnu medalju u trci 4x100 metara na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.   Jamajčani Asafa Pauel, Nikel Ašmejd, Johan Blejk i Usein Bolt ostvarili su vreme 37,27 sekundi. Srebrnu medalju je iznenađujuće osvojio Japan, dok su Amerikanci bili tek treći.   Bolt je tako nastavio dominaciju, pošto je trijumfovao u trkama na 100 i 200 metara. On je osvojio devetu zlatnu olimpijsku medalju i izjednačio se sa sprinterom Karlom Luisom koji je takođe osvojio devet zlata.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

OI: Zlato za SAD na 1.500 m posle 108 godina, Semenja sjajna

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2016, 02:31

Amerikanac Metju Sentrovic osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru u trci na 1.500 metara...On je sa vremenom 3:00,00 minuta posle 108 godina svojoj zemlji doneo najsjajnije odličje u ovoj disciplini...Sentrovic je u finišu trke prestigao Alžirca Taufika Maklufija, dok je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.