Bejl neće igrati na Olimpijskim igrama u Riju

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl neće igrati na Olimpijskim igrama u Riju

Velika Britanija neće imati fudbalski tim na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, jer Fudbalski savez Engleske (FA) nije uspeo da dobije podršku ostale tri britanske federacije.

Vels, Škotska i Severna Irska ne žele da na Igrama nastupaju pod zastavom Velike Britanije, a kao razlog savezi tih država su naveli da bi time rizikovali svoju nezavisnost u okviru Svetske fudbalske federacije (FIFA).

FA je saopštio da su škotski, velški i irski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << savez obavešteni o odluci da se odustane od plana da na Olimpijskim igrama u Riju nastupi selekcija Velike Britanije.

Velika Britanija je na Igrama u Londonu 2012. godine imala i muški i ženski tim u fudbalu, ali to se posmatralo kao jednokratni dogovor.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.