Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO IVANA! Pobeda u Lozani i titula u Dijamantskoj ligi

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ostvarila je pobedu na 11. mitingu Dijamantske lige u Lozani.

Vodila je od prvog skoka vodila, a u drugom je obezbedila pobedničku prednost skokom od 6 metara i 83 centimetra, u odnosu na rivalke Lorejn Agen iz Velike Britanije (6,71m) i Dariju Klišinu iz Rusije (6,50m) – koje su završile na drugoj i trećoj poziciji.
REZIGNIRANA IVANA ŠPANOVIĆ: Ljutito odgovorila svima zbog upućenih kritika (FOTO)
Olimpijska >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šampionka iz Rija, Amerikanka Tijana Bartoleta potpuno je podbacila skokom od 6,46 metara za peto mesto.
Španovićeva je odlučila da ne skače u četvrtoj i petoj seriji, da bi šestu završila skokom od 6.69 i niko od njenih rivalki nije uspeo da nadmaši njen najbolji rezultat iz druge serije.
Ivana je tako nastavila fantastičan niz i učvrstila se na prvom mestu sa četiri pobede i ukupno 46 poena, čak 30 više od drugoplasirane Britni Riz, što joj donosi i ukupni trijumf u disciplini skok u dalj.
Time je osvojila Dijamantsku trku u svojoj disciplini, konačnim trijumfom koji joj donosi nagradu od 40.000 dolara.
The post BRAVO IVANA! Pobeda u Lozani i titula u Dijamantskoj ligi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pobeda Španović u Lozani za ukupni trijumf

Izvor: Press, 26.Avg.2016, 13:16

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je na mitingu Dijamantske lige u Lozani u skoku u dalj rezultatom 6,83 metara i obezbedila trijumf u generalnom poretku u ovoj disciplini. . foto: tanjug.rs. Najbolja srpska...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.