Arsovićevoj srebrni globus u finalu Svetskog kupa

Izvor: Press, 23.Okt.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsovićevoj srebrni globus u finalu Svetskog kupa

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je danas srebrni kristalni globus u finalu Svetskog kupa koje se održava u Azerbejdžanu.
Arsovićeva je u disciplini vazdužna puška zauzela drugo mesto sa ukupnim rezultatom 207,4 kruga.

Prvo mesto osvojila je Kineskinja Ji Siling sa 207,7 krugova, dok je trećeplasirana njena zemljakinja Vu Liuksi sa 185,6 krugova.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << U finalu je nastupila i olimpijska vicešampionka Ivana Maksimović, koja je zauzela sedmo mesto.

Od srpskih strelaca danas se takmičio i Milutin Stefanović, koji je takođe u disciplini vazdušna puška zauzeo 9. mesto, sa "upucanih" 623,4 kruga. Za plasman u finale nedostajala su mu 0,3 kruga.

Finale Svetskog kupa traje do 28. oktubra, a od srpskih strelaca na strelište će još Zorana Arunović, 25. oktobra u disciplini vazdušni pištolj, odnosno Damir Mikec i Andrija Zlatić, dan kasnije, u disciplini MK pištolj.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrea Arsović srebrna u finalu Svetskog kupa

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je drugo mesto u disciplini 10 metara vazdušna puška u finalu Svetskog kupa u azerbejdžanskom gradu Gabala. ..Andrea Arsović odlična u Azerbejdžanu.. ..Arsovićeva je drugo mesto osvojila rezultatom od 207,4 kruga, a prva je bila Kineskinja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.