Anja Ilić nosi zastavu Srbije u Lilehameru

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anja Ilić nosi zastavu Srbije u Lilehameru

U Norveškom Lilehameru večeras će svečano biti otvorene II Zimske olimpijske igre mladih, a zastavu Srbije u defileu nacija nosiće takmičarka u skijašom trčanju Anja Ilić.

„Mnogo se radujem. Velika je čast što ću imati priliku da nosim zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara mladih. Mnogo je rada i truda uloženo da dođem do ovde tako da je ova prilika motiv više da napravim što bolji rezultet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Volela bih da mi se jednog dana ukaže i šansa da nosim zastavu svoje zemlje i na „velikim“ Olimpijskim igrama,“ rekla je Anja Ilić.

„Imala sam priliku da vidim stazu, odlično izgleda. Spremna sam za takmičenje, a najbolji rezultat očekujem u trci na 5km slobodnim stilom koja je na rasporedu 18. februara,“ rekla je Anja u iščekivanju početka takmičenja.

Ceremonija otvaranja počinje u 19 časova, a odigraće se u areni za ski skokove.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) Srpska trojka na ZOI u Lilehameru

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016

Anja Ilić u nordijskom trčanju, te Milica Kovačević i Rašo Jevremović u alpskom skijanju predstavljaće našu zemlju na Igrama mladih, koje će danas biti svečano otvorene u Norveškoj...Zimske olimpijske igre, druge po redu, danas će biti svečano otvorene u norveškom gradu Lilehameru, a Srbiju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.