Davutoglu: Turska će raditi sa Rusijom na smirivanju tenzija

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davutoglu: Turska će raditi sa Rusijom na smirivanju tenzija

Turska će raditi sa Rusijom i saveznicima da smiri tenzije nakon što je ruski avion oboren u blizini granice sa Sirijom, rekao je danas turski premijer Ahmet Davutoglu.

On je to napisao u autorskom tekstu za britanski "Tajms", preneo je Rojters.

Davutoglu je, takodje, rekao da su u toku diskusije nakon incidenta koji je odnose Ankare i Moskve spustio na najniži nivo u poslednjem periodu.

"U toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su sada neophodne diskusije. Mere Turske radi odbrane naše teritorije ostaće da važe, a Turska će istovremeno raditi sa Rusijom i našim saveznicima na smrivanju napetosti", napisao je Davutoglu.
Pogledaj vesti o: Oboren ruski avion

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Turska će raditi s Rusijom na smirivanju tenzija"

Izvor: B92, 27.Nov.2015

Turska će raditi s Rusijom i saveznicima da smiri tenzije nakon što je ruski avion oboren u blizini granice sa Sirijom, rekao je turski premijer Ahmet Davutoglu..On je to napisao u autorskom tekstu za britanski "Tajms", preneo je Rojters...Davutoglu je, takodje, rekao da su u toku diskusije nakon incidenta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.