Zatvorena kancelarija problematičnog novosadskog izvršitelja Svetislava Ćurčića

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorena kancelarija problematičnog novosadskog izvršitelja Svetislava Ćurčića

Kancelarija izvršitelja Svetislava Ćurčića već dva dana je zatvorena i unutra se nalaze pripadnici finansijske policije, saznaje 021.rs.

Zvaničnog objašnjenja za zatvranje kancelarije nema, a na vratima piše da izvršitelj ne radi zbog kolektivnog godišnjeg odmora.

Pokušaj reportera 021.rs da dobije objašnjenje u kancelariji zašto je zatvorena nije uspeo, jer su ga sa lica mesta oterali pripadnici finansijske policije uz napomenu da je zabranjeno fotografisanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
S druge strane, jedna od osoba koja je bila prisutna na licu mesta reporteru 021.rs je navela da će kancelarija početi da radi od ponedeljka.

Podsetimo da se protiv Ćurčića pred Komorom izvršitelja vodi disciplinski postupak zbog više propusta u rad, a moguća kazna je oduzimanje licence.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.