Vrbas: Po treći put ukradene sadnice sa gradskog trga

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrbas: Po treći put ukradene sadnice sa gradskog trga

Nepoznati počinioci izvadili su blizu 20 sadnica topijara sa cvetnih površina na Trgu Nikole Pašića u Vrbasu.

Ovo je treći put ove sedmice da neko čupa strukove cveća sa javnih površina.

"U redovnom obilasku cvetnih površina koje su poverene za održavanje i sadnju JKP "Komunalac" primetili smo da na centralnom gradskom trgu nedostaju sadnice dendro materijala. U pitanju je blizu 20 sadnica, a šteta je nekoliko desetina hiljada dinara", kaže inženjer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << hortikulture u PJ "Čistoća" Tamara Milošević.

U saopštenju se izražava i čuđenje zbog činjenice da nekome smeta cveće na javnim površinama.

"Nekome ko ne poštuje trud komunalnih radnika, ko se bahato odnosi prema životnoj sredini i svojoj zajednici. Dendrološki materijal je povađen iz korena, što stvara pretpostavku da to neko nosi u svoje dvorište. Nadamo se da će video nadzor u okolini prepoznati izvršioce".

Ovaj nemili događaj prijavljen je policiji, a istraga je u toku.

Autor: RTV

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.