Vošini pioniri doneli Srbiji zlato

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vošini pioniri doneli Srbiji zlato

Rukometaši Vojvodine, rođeni 2000. i mlađi, koji su predstavljali Srbiju na Igrama mladih u Splitu, osvojili su zlatnu medalju.

Novosađani su bili uspešniji od šampiona Hrvatske ekipe "Metković" i prvaka BiH "Dubica".

Tako su Vošini pioniri dominaciju u zemlji preneli i na region što uliva optimizam za buduće uspehe i u seniorskom uzrastu.

Generacija 2001. godište je bez poraza. Prošle sezone je osvojila sve što se moglo osvojiti, od titule državnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << praka do više međunarodnih turnira. U 35 utakmica, ostvareno je isto toliko pobeda. "Sada je još teži zadatak pred njima jer se približavaju seniorskom uzrastu i važno je da ih sistemski uvodimo u to", rekao je glavni trener u mlađim kategorijama RK Vojvodine Boris Rojević.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.