Vojvodina posustala u završnici protiv Porta

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina posustala u završnici protiv Porta

Portugalski Porto savladao je večeras Vojvodinu u Novom Sadu 29:27 u 3. kolu C grupe EHF kupa.

Hala na Slanoj bari ponovo je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a Vojvodina se nadala da bi mogla do prvih bodova u ovom takmičenju.

Ipak, sličano kao i protiv Skjerna meč je izgubila u samom finišu. Igra je bila potpuno ravnopravna sve do 57. minuta i rezultata 25:25. Dva loša dodavanja Novosađana u napadu i dve odlične kontre gostiju, a potom i promašen zicer Elezovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bile su dovoljne ekipi Ljubomira Obradovića da se odlepi i sigurno meč privede kraju.

Nezaustavljiv je bio Duarte koji je pogađao 7 puta uz veliki broj asistencija, s druge strane Elezović i Stanković postigli su po 6 golova.

U drugom susretu ove grupe Skjern je savladao berlinski Fukse 32:28, pa na tabeli sada vode Danci sa 6 bodova, Fukse ima 4, Porto 2, dok je Vojvodina bez bodova. Naredni duel Novosađani igraju 7. marta u Portu. (S.K.)

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

EHF Kup: Porto slavio u Novom Sadu

Izvor: B92, 02.Mar.2015, 00:16

Rukomeraši Vojvodine doživeli su treći poraz u grupi D EHF Kupa, bolji je bio Porto 29:27...Novosađani su kao i u prvom meču kod kuće protiv Skjerna imali prednost na poluvremenu, ali su greške prilikom dodavanja lopte u finišu omogućile Portigalcima prvu pobedu u takmičenju...Najbolji u redovima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.