Više od 60 mrtvih u bombaškom napadu

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 60 mrtvih u bombaškom napadu

Više od 60 ljudi je poginulo u dvostrukom bombaškom napadu u kampu za raseljena lica na severu Nigerije, rekli su danas zvaničnici.

Napad se dogodio oko 85 kilometara od Majdugurija, prestonice države Borno, centra sedmogodišnje kampanje džihadista grupa "Boko haram".

Zvaničnici navode da se napad dogodio juče, ali zbog prekida telefonskog sistema informacija o tome nije mogla biti objavljena ranije.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nigerija: Više od 60 poginulih u dvostrukom bombaškom napadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2016

Više od 60 osoba poginulo je u dvostrukom samoubilačkom napadu, koji su izvele žene-bombaši na kamp za raselljena lica na severoistoku Nigerije, saopštili su zvaničnici te zemlje...Napad se dogodio u utorak u gradu Dikva, udaljenom oko 85 kilometara od Majdugurija, prestonice držzave Borno, ali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.