VIDEO: Trejler za sedmu sezonu Walking dead

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Trejler za sedmu sezonu "Walking dead"

Zlokobnim rečima izgovorenim u tami u trenutku kada se činilo da nema nade završena je šesta sezona popularne serije "The Walking Dead", a novi trejler u oktobru najavljuje nova uzbuđenja u borbi sa hodajućim mrtvacima, ali i problematičnim ljudima.

U sedmoj sezoni upoznaćemo kralja Ezekiela i njegovog opasnog tigra, ali i saznati prema kome Negan nije imao milosti sa svojom bejzbol palicom omotanom bodljikavom žicom.

Zanimljivo je da ni glumci ne znaju ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nastradao od Neganove ruke na samom kraju šeste sezone jer je snimljeno 11 mogućih scenarija, odnosno ubijanje svakog od zarobljenih junaka serije.

Nova sezona počinje 24. oktobra kada će sve biti jasnije.



Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.