VIDEO: The Prodigy na Sea Dance festivalu

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: The Prodigy na Sea Dance festivalu

Elektronski sastav The Prodigy nastupiće u sredu 15. jula na Jazu na Sea Dance festivalu.

Premijerni nastup na Jazu, ujedno je i svetska ekskluziva za Balkan, jer će The Prodigy u okviru svetske turneje povodom promocije novog albuma svirati samo na najvećim evropskim i svetskim festivalima.

Šesto studijsko izdanje pod nazivom "The Day Is My Enemy" izlazi 30. marta i naslediće album "Invaders Must Die", sa kojim su četvrti put za redom osvojili prvo mesto britanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << liste albuma. U četvrt veka dugoj muzičkoj karijeri, The Prodigy su prodali više od 25 miliona albuma, a njihovi koncerti su prepoznatljivi po neverovatnoj euforiji koju nose.

Ulaznice se prodaju po cenama od 5990 za Exit festival, te 3990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana festivalskog letovanja uz Exit Avanturu (Exit + Sea Dance) može se nabaviti za 6990 dinara na sajtu www.exitfest.org. Paketi koji pored ulaznice sadrže prevoz i smeštaj na oba festivala, mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.