VIDEO: Snežna lavina zatrpala hotel u Italiji

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Snežna lavina zatrpala hotel u Italiji

Snežna lavina obrušila se na hotel u planinskoj oblasti regije Abruco.

Spasioci tragaju za najmanje tri nestale osobe. U trenutku nesreće u hotelu se nalazilo 20 gostiju i sedmoro zaposlenih, među kojima i dvoje dece.

Deo hotela je uništen, a deo potpuno prekriven snegom, naveli su spasioci i dodali da iz njega ne dopiru zvuci, ali se vidi svetlo.

Deo spasilačkih službi nije ni uspeo da se probije do hotela jer je ulica koja do njega vodi posle lavine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ostala prekrivena visokim snegom.

Nekoliko osoba prethodno je uspelo da se probije do obližnjeg mesta i pozove pomoć. Mediji prenose da je lavina bila izuzetno snažna. Dve osobe, koje su uspele da se spasu, prebačene su helikopterom u bolnicu.

Lavina se dogodila posle serije zemljotresa koji su pogodili centralnu Italiju.



Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavina zatrpala hotel u Italiji: Nestalo 30 ljudi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2017

Snežna lavina obrušila se na hotel u planinskoj oblasti italijanske regije Abruco. Nestalo je najmanje 30 ljudi, gostiju i zaposlenih u hotelu...Lavina se dogodila nekoliko sati posle serije zemljotresa koji su pogodili Italiju, zatrpavši hotel "Rigopjano" kod Peskare. Zvaničnih izveštaja o žrtvama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.