VIDEO: Proveo tri dana u mrtvačkom sanduku

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Proveo tri dana u mrtvačkom sanduku

Šezdesetjednogodišnji Jorkširac Džon Edvards sopstvenom "sahranom", u engleskom gradu Halifaksu je na najneobičniji način poslao pozitivnu poruku zavisnicima od narkotika.

Edvards se, naime, zakopao i tri dana proveo u kovčegu od 2,4 metara dužine, jednog metra visine i 1,3 metra širine.

Tokom tog nimalo kratkog boravka pod zemljom, Edvards je hranu i vodu primao kroz jednu cev, a za fiziološke potrebe je koristio drugu cev.

Edvards, inače, izlečeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zavisnik od narkotika, koji se duže vreme bavi humanitarnim radom, rekao je da je sopstvenim zakopovanjem želeo da drugima pruži pozitivnu inspiraciju i time učestvuje u suzbijanju bolesti zavisnosti.

Zatim je dodao: - Rešen sam u odluci da svojom 'sahranom' zaustavim druge da ne idu putem koji će ih do toga dovesti. Ekstremna vremena zahtevaju ekstremene mere - rekao je pre zakopavanja.

Edvards je otkopan juče, a po izlasku iz kovčega je rekao da samo jedva čeka da normalno koristi toalet i da se konačno istušira.

Inače, svoje zakopavanje, Edvards je snimio putem "pametnog" telefona, a snimak okačio na društvenim mrežama i tako obavestio svet o svom "humanom cilju".



Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.