VIDEO: Pol Makartni komponuje za Skajp

Izvor: Radio 021, 12.Feb.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pol Makartni komponuje za "Skajp"

Pol Makartni, član nekadašnje grupe "Bitlsi", otkrio je da piše kratke muzičke kompozicije koje će pratiti sličice za iskazivanje emocija na "Skajpu".

Makartni kaže da mu je takav predlog u početku bio malo čudan. "Nisam znao da li je to dobro za mene, ali onda sam pomislio - zašto da ne? To je nešto zanimljivo, novo i simpatično", rekao je Makartni.

Nekoliko melodija bi trebalo da bude objavljeno već 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poznati muzičar je priznao da mu zadatak nije nimalo lak, jer kompozicija treba da iskaže neko osećanje, a da traje samo pet sekundi. Najteže će biti, kako je naglasio, da se napiše muzika za sličice koje označavaju flert ili stid.

"Biće to dobra stilska vežba za mene", dodao je Makartni.



Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.