VIDEO, FOTO: Haos u Novom Sadu zbog kiše

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO, FOTO: Haos u Novom Sadu zbog kiše

Kiša koja pada već nekoliko sati, poplavila je i novosadske ulice i napravila kolaps u saobraćaju, a pod vodom su mnogi podrumi i stanovi u prizemlju.

Kako javljaju građani, raskrsnica Fruškogorske i Bulevara cara Lazara je poplavljena, a takođe su i Radnička i Stražilovska pod vodom.

Kolaps je i na raskrsnici Partizanske i Temerinske, a voda na Sajlovu ulazi u kuće.

Novosađani javljaju i da su mnogi podrumi i ulazi poplavljeni.

Voda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poplavila i autobuse GSP-a.

Maksima Gorkog



Pod vodom se nalazi veliki broj ulica u gradu, kao i prigradskim naseljima. Posebno je kritično kod podvožnjaka, a teško se ulazi u grad iz pravca auto-puta. Pojedini sugrađani su kažu za 021.rs da su svi potoci na sremkoj strani grada nabujali, ali za sada nema informacija o izlivanju iz korita.

Novosadskog sajma

Cankareva

Janka Čmelika

Bulevar cara Lazara

Rumenačka

Jedan od podvožnjaka

Vojvođanskih brigada

Fruškogorska

Pod vodom su i mnoge ulice u prigradskim naseljima, a voda je ušla i u kuće. Takođe mnogi imaju problema i sa izlivanjem septičkih jama.

Futog

Ledinci

Sremska Kamenica

Vučević obišao poplavljene lokacije

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević večeras je sa članovima štaba za vanredne situacije obišao lokacije na teritoriji grada na kojima su zbog obilnih padavina ulične bujice izazvale plavljene saobraćajnica i podruma i prizemlja pojedinih zgrada. Vučević i članovi štaba za vanredne situacije obišli su najugroženije lokacije u gradu. Ulicu Kornelija Stankovića, Kišačku, Radničku, Ulicu Vase Stajića, Temerinsku ulicu...

"Raspoloživo ljudstvo i mehanizacija svih javnih gradskih preduzeća je na terenu. Ekipe ulažu maksimalne napore na otklanjanju problema izazvanih uličnim bujicama i grad će do jutarnjih sati biti u redovnom stanju", rekao je Vučević. Gradski štab za vanredne situacije čine direktori gradskih javnih i javno komunalnih preduzeća i članovi Gradskog veća.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.