VIDEO: Džošua nokautirao Klička i postao šampion sveta

Izvor: Radio 021, 30.Apr.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Džošua nokautirao Klička i postao šampion sveta

Britanski bokser Entoni Džošua osvojio je titule u IBF, IBO i WBA kategoriji pošto je na Vembliju u 11. rundi nokautirao Vladimira Klička.

U sjajnoj atmosferi pred 90.000 gledalaca Britanac je nokautom u 11. rundi savladao 41-godišnjeg Ukrajinca i tako postao prvak sveta u boksu, u teškoj kategoriji.

Prve četiri runde nisu donele previse uzbuđenja, da bi do prave borbe došlo u petoj rundi kada je Džošua uspeo da dotuče rivala. Međutim Ukrajinac se povratio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i do kraja runde preuzeo inicijativu, da bi u šestoj rundi sa dva žestoka udarca naterao Entonija da padne na pod.

Sve do 11. runde nije bilo novih uzbuđenja. Ondam na scenu stupa 27-godišnjka koji je nokautirao 14 godina starijeg i ispisao novu stranicu boksa.



Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Džošua poslao Klička u istoriju

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2017

LONDON - Britanski bokser Entoni Džošua osvojio je titule IBF, IBO i WBA kategoriji pošto je na Vembliju u 11. rundi nokautirao Vladimira Klička...Tri puta je bio na podu, podnio je nemoguće udarce i odradio jedan od najkompletnijih mečeva u svojoj karijeri, ali Vladimir Kličko odlazi u istoriju...U...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.