VIDEO: Dečak pokušao da proda igračku kako bi kupio hranu

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dečak pokušao da proda igračku kako bi kupio hranu

Priča o sedmogodišnjem dečaku iz Ohaja mnoge je potresla.

Naime, on je prošle nedelje lutao ulicama Frenklina, kada ga je spazio policajac Steve Dunham i pitao ga šta radi. Maleni je nakon početnog nećkanja priznao kako pokušava da nabavi novac za hranu. Kako je rekao, bio je gladan pa je planirao da proda igračku. Priznao je da nije jeo nekoliko dana.

Policajac ga je odmah odveo na ručak, nakon čega je policija posetila i njegov dom i tamo zatekla još četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dečaka uzrasta 11, 12, 15 i 17 godina. Kuća je bila u užasnom stanu, prljava i neuredna, sa smećem i praznim bocama alkohola posvuda. Policajci su kazali kako je sve smrdelo na mačiji urin.

Deca su odmah oduzeta roditeljima, a protiv njih je podignuta optužnica za zanemarivanje deteta. Trenutno se o dečacima brine rodbina. Roditelji su se pred sudom izjasnili nevinima.



Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedmogodišnjak pokušao da proda igračku da bi kupio hranu

Izvor: B92, 15.Avg.2016

Sedmogodišnji dečak iz Ohaja pokušavao je da proda svoju igračku kako bi zaradio novac za hranu, saopštila je policija..."Za dečaka smo čuli od jednog zabrinutog čoveka koji je došao u policijsku stanicu i rekao da je video dete koje nosi plišanog psa u prometnom delu grada“ rekao je policajac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.