Upozorenje vozačima: za vikend gužve na auto-putu

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje vozačima: za vikend gužve na auto-putu

Putevi Srbije saopštili su da spremno dočekuju sredinu avgusta kada se očekuje veći intenzitet saobraćaja na naplatnim stanicama auto-puta, ka Nišu i Beogradu.

Kako navode, veći broj vozila očekuje se već ovog vikenda.

Navedeno je da je kroz naplatnu stanicu "Beograd" kod Bubanj Potoka tokom juna prošlo 1.141.921 vozila, a u julu 1.511.596 vozila.

Omogućeno je da svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica budu u funkciji 24 časa dnevno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << povećan je broj inkasanata i organizovan poseban režim rada tehničke službe, kako bi se eventualni iznenadni kvarovi otklanjali u što kraćem roku.

Dodaje se da učesnici u saobraćaju mogu da se informišu preko portala "Puteva Srbije" o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.