Izvor: Luftika.rs, 30.Jun.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte digitalni svet Toma Daveluija

U okviru ciklusa Svet digitalne umetnosti u četvrtak 30. juna u 13 sati u Američkom kutku biće predstavljeni radovi Toma Daveluija iz Francuske. O ovom autoru i prikazanim video radovima govoriće Andrej Tišma.
Francuski digitalni i video umetnik Toma Davelui (1987) uz stvaralašvo na planu video radova namenjenih projekcijama, od 2008. godine bavi se i video nastupima sa muzičarima i video instalacijama. On uspešno istražuje mogućnosti transformacije realnih prizora putem digitalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << medija u vizuelnom i konceptualnom smislu, dovodeći često gledaoca u situaciju zbunjenosti. Naša publika moći će da pogleda izbor najboljih ostvarenja Daveluija.
Posetite novosadske muzeje i galerije  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.