Uništeni travnjaci

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništeni travnjaci

Travnjake u ulici Sonje Marinković koje su radnici JKP „Gradskog Zelenila“ danima uređivali i obnavljali uništili su nesavesni vozači koji umesto na parkinzima svoje automobile parkiraju na zelenim površinama.

Ovo preduzeće je saopštilo da su njihovi radnici poslednjih nekoliko dana rade na rekonstrukciji travnjaka u ulicama Vojvode Mišića, Sonje Marinković i delu ulice Maksima Gorkog – od ugla Sonje Marinković do Keja žrtava racije gde su zbog nepropisnog parkiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vozila, travnjaci godinama unazad u katastrofalnom stanju.

-Kao i mnogo puta do sada nesavesni građani nastavili su da parkiraju vozila na tek rekonstruisanim travnjacima.-navode iz Zelenila

Drugi slučaj uništavanja zelenih i tek saniranih površina zabeležen je na kružnom toku Somborskog bulevara čije obnavljanje je završeno pre samo nekoliko dana. Naši radnici su primetili, a fotografija to i potvrđuje, da je izvađeno desetak sadnica ukrasnog šiblja.

Zelenilo apeluje na građane da čuvaju zelenilo grada.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.