Učite od Bridžit Bardo – modne kombinacije sa golim ramenima

Izvor: Luftika.rs, 27.Avg.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učite od Bridžit Bardo – modne kombinacije sa golim ramenima

Ukoliko želite da naglasite svoju ženstvenost i senzualnost na kulturan način, odlučite se za gola ramena i svi će se okretati za vama. Bilo da se odlučite za retro ili boho stil, bićete u trendu, jer se odevni komadi sa golim ramenima uklapaju uz praktično sve odevne kombinacije. Pogledajte naše predloge ovih odevnih komada i prošetajte svoja preplanula gola ramena.
Zara Lepršavi top koji se jednako lepo kombinuje i sa farmerkama i sa suknjama. Materijal je vrlo zanimljiv jer ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svetlucave niti koje ističu preplanuli ten.
zara.com Cena: 2.590 dinara 
Mango Pravi letnji model kratkog kombinezona, lepršav, napravljen od prijatnog materijala. Kombinezon je u neizbežnoj letnjoj boji, beloj, sa zanimljivim printom.
mango.com Cena: 3.990 dinara
H&M Ukoliko ne znate šta da obučete, haljina je uvek pravi izbor. Lepršava haljina opuštene forme u beloj boji je izbor sa kojim nećete pogrešiti.
hm.com Cena: 2.699 dinara
Koton Majica koja će vašu seksipilnost podići na viši nivo, prati linju tela, sa zanimljivim ukrštanjem na grudima, sa mornarskim dezenom odnosno prugama.
koton.com Cena: 800 dinara
Springfield Bluzica sa cvetnim dezenima u tirkizno plavoj boji opuštene forme sa karnerićima. Idealna je za opuštene prilike.
myspringfield.com Cena: 1.200 dinara
Pročitajte više o modi  

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nude odevni komadi

Izvor: Luftika.rs, 28.Avg.2016, 07:16

Nude ili neutralne boje su imperativ ovog leta, i kada je moda i šminka u pitanju, a sve je počelo kada su stručnjaci iz Pantone Colore instituta proglasili „rose quartz“ ili pastelno rozu boju za boju 2016. godine. U nude boje spadaju još nijanse kajsija boje, breskve, slonovače, boje peska...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.