Ubijeni vlasnik kafića od ranije poznat policiji

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijeni vlasnik kafića od ranije poznat policiji

Vlasnik kafića u Belvilu Aleksandar S. ubijen je nešto pre 10 sati u tom novobeogradskom naselju.

Ubijen je ispred svog lokala. U njega je pucano nakon što je izašao iz kola i krenuo ka kafiću.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica i njegov saučesnik došli su motorom. Ubica je ispalio desetak hitaca i zatim su pobegli.

Iz MUP-a navode da je beživotno telo pronađeno oko 9:45 ispred kafića "Pjaca del kafe" u Ulici Jurija Gagarina i poručuju da policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << intenzivno radi na tom slučaju.

Ima krivični dosije

Kako se saznaje, ubijeni je od ranije poznat policiji i ima krivični dosije. Hapšen je zbog trgovine narkoticima i nanošenja teških telesnih povreda.

Policija je na Topčideru pronašla zapaljen motor. Pretpostavlja se da su tim motorom ubice pobegle, a onda ga zapalili kako bi uništili dokaze.

Pre mesec dana, policija je primila dojavu da je podmetnuta bomba u automobilu, na mestu gde je danas parkiran auto ubijenog. Tada se ispostavilo da je dojava lažna.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.