U tri udesa jedan poginuo i dvoje povređenih

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tri udesa jedan poginuo i dvoje povređenih

Tokom jučerašnjeg dana ekipe Hitne pomoći intervenisale su prilikom tri saobraćajna udesa, u kojima je jedna osoba poginula, a dve su povređene.

Prva saobraćajna nezgoda desila se oko 12.15 na kružnom toku Bulevara Evrope i ulice Kornelija Stankovića. Povređena je jedna osoba starosti oko 70 godina, koja je zadobila teške povrede.

Oko 13.25 časova, na putu za Zrenjanin, u blizini Salaša 84, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedan mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izgubio život. Golf, koji je vozio poginuli mladić, sudario se da kamionom beloruskih tablica.

Treći udes, u kome je lakše povređen 25-godišnji mladić, desio se juče oko 16.30 časova na Limanu 4, na raskrsnici Narodnog fronta i Ive Andrića.

Ekipe Hitne pomoći su inače tokom jučeršnjeg dana obavile ukupno 108 intervencija, a tegobe su zbog vremenskih i biometeoroloških prilika imali uglavnom hronični kardiovaskularni i plućni bolesnici.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.