U toku postavljanje teretana na otvorenom na više lokacija u gradu

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku postavljanje teretana na otvorenom na više lokacija u gradu

U toku je postavljanje teretana na otvorenom u celom Novom Sadu.

"Započeli smo akciju postavljanja čak 13 novih teretana u gradu i prigradskim naseljima i drago mi je što prvi put u našem gradu u isto vreme postavljamo ovoliki broj teretana. Na taj način, novim sadržajima koji su atraktivni za sve uzraste oplemenjujemo zelene površine i međublokovske prostore promovišući ideje sporta, rekreacije i zdravog načina života", rekao je Goran Višnjić, direktor Zavoda za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << grada.

Do sada su postavljene 4 teretane i to - dve na Bulevaru Evrope, jedna na zelenoj površini između Cankareve i Ulice Koste Racina, a druga kod Ulice Branka Bajića, zatim u OŠ "Prva vojvođanska brigada" i u OŠ "Nikola Tesla" na Telepu.

U toku su radovi na izgradnji teretane u Adicama (Ulica Branka Ćopića) i dve na teritoriji MZ "Bistrica" (između ulica Mileve Marić i Somborske rampe i druga između Seljačkih buna i Dušana Danilovića).

Preostalo je da se u narednim danima izgrade teretane još na Žitnom trgu (Ul. Dimitrija Avramovića), u Veterniku (Ul. kralja Petra Prvog), Klisi (Velebitska ulica), Čeneju (Ulica Ratarska) Rumenki (kompleks sportskih terena) i Kovilju (Ulica Ada).

Sportski rekviziti koji se postavljaju namenjeni su za rekreaciju i vežbanje na otvorenom, najvišeg su kvaliteta, a materijal je proveren na bezbednost, toksičnost i dugotrajnost. Sprave i setovi omogućavaju jačanje i razgibavanje svih grupa mišića, prilagođene su za treninge sportista i rekreativaca.

Izvođač radova je "Pejkom" DOO iz Beograda, a ugovorena vrednost radova je 17.999.450 dinara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.