U subotu planinarska akcija Nemarkiranim stazama Fruške gore

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu planinarska akcija "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju 28. avgusta organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore".

Ruta će biti: Stari Ledinci - Vaga - Tavni potok - Ledinačko jezero - Meteorološka stanica - Iriški venac - Paragovo.

Polazak je u 8:45 časova, redovnom autobuskom linijom broj 76 za Stare Ledince. Autobus kreće sa stajališta kod Železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Povratak je autobusom iz Paragova u 15:05 časova.

Preporučuju se dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone. Staza je srednje zahtevna. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.

Vodič će biti Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji na broj telefona 063/813-2783.

Više informacija na adresi: www.pdnaftas.org.rs

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.