U sredu naučni skup Educonsa na temu recesije

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sredu naučni skup Educonsa na temu recesije

Međunarodni naučni skup Univerziteta Educons, šesti po redu, čija će tema biti "Štednja ili potrošnja – recesija ili oporavak" održaće se u sredu, 27. maja.

Skup će biti održan u sklopu tradicionalnih Majskih susreta i obeležavanja dana Univerziteta Educons, a odabrana tema svedoči o praćenju svetskih aktuelnosti, koje se odnose na dileme ekonomske teorije, ekonomske politike i primenjene ekonomije, kao i na pitanja sa kojima se suočava ekonomska nauka, svetska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << privreda, poslovni svet i stručna javnost.

Pored autora iz inostranstva, na konferenciji će učestvovati vodeći ekonomisti i eksperti iz Srbije, kao i predstavnici državnih i pokrajinskih institucija, profesionalnih tela i udruženja. Rad naučnog skupa će biti realizovan u sledećim primenjenim oblastima: računovodstvo i finansije, javni sektor i makroekonomija, preduzetništvo, marketing i menadžment i turizam.

Skup će početi u 11 časova, a više informacija o skupu možete dobiti na www.educons.edu.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.