U nedelju na Karađorđu gostuje Javor

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju na Karađorđu gostuje Javor

U 5. kolu Superlige Vojvodina u nedelju dočekuje Javor.

Pomoćni trener crveno-belih Vidak Bratić kaže da će domaćin biti oslabljen neigranjem povređenih Babića, Trujića, Maksimovića i Ćurka, te kažnjenog Kovačevića.

- Za nas je ovo težak period jer igramo non-stop, ovo nam je četvrta utakmica u deset dana. Ali i pravi ispit za nas da pokažemo koliko vredimo. Javor je odličan tim koji mnogo bolje igra na strani, ali proučili smo njihovu igru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i znamo kako da odgovorimo - rekao je Bratić i pozvao publiku da ponovo popuni tribine Karađorđa.

Vojvodina je do sada zabeležila dve pobede uz jedan remi i treba da još odigra zaostali susret sa Novim Pazarom. S druge strane, tim iz Ivanjice u četiri odigrana kola ima jednu pobedu uz dva remija i poraz.

Meč u nedelju počinje u 20 časova, a ulaznice su 300 dinara za zapadnu, 200 za istočnu i 100 dinara za severnu tribinu.

U ostalim susretima 5. kola sastaju se: Radnički - Crvena zvezda, Partizan - Čukarički, Bačka - Spartak, Mladost - Napredak, Novi Pazar - Rad, Radnik - Borac i Voždovac - Metalac.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.