U Španiji greškom emitovana nova epizoda Igre prestola

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Španiji greškom emitovana nova epizoda "Igre prestola"

Televizija HBO u Španiji emitovala je, greškom, šestu epizodu nove sezone Igre prestola nedelju dana ranije.

Šesta epizoda, koja će zvanično biti dostupna 21. avgusta, bila je dostupna pretplatnicima u Španiji juče rano ujutro oko sat vremena, pre nego što je uklonjena.

Vest o tom incidentu je odmah stigla na društvene mreže, posle čega je nova epizoda mogla da se skine na internetu. HBO Španija nije bio dostupan za komentar.

U Indiji je četvrta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << epizoda Igre prestola procurela pre emitovanja, zbog čega su privedene četiri osobe. Indijska medijska kompanija saopštila je da žali zbog curenja epizode, koju su na internet postavili bivši i sadašnji zaposleni u toj kompaniji.

HBO je proteklih nedelja bio i žrtva hakerskih napada u SAD.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.