Tviter se odrekao statusa društvene mreže

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviter se "odrekao" statusa društvene mreže

Umesto da se upusti u borbu sa Fejsbukom, Skajpom i Mesindžerom, Tviter je odlučio da u okviru "Ep Stora" klasifikaciju "društvene mreže" zameni etiketom "vesti".

Najpopularnija platforma za mikro-bloging se kreće novim putem, te će se od sada nalaziti u društvu BBC-a, CNN-a i Njujork tajmsa.

Kao što je Fejsbuk u poslednjih nekoliko godina svoju pažnju usmerio na na video snimke, oglašavanje i prenošenje vesti, i Tviter će takođe pokušati da se repozicionira. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Umesto daljeg osvajanja masovnog tržišta društvenih mreža, Tviter je ovog meseca uspeo da se izbori za živi prenos NFL utakmica četvrtkom uveče.

Tviter u poslednjem kvartalu 2015. godine nije zabeležio rast novih korisnika, ali je zahvaljujući sistemu udruživanja sa drugim kompanijama u prvoj četvrtini 2016 zabeležio rast od 2 odsto u kategoriji aktivnih korisnika.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.