Turnir srednjih škola u ženskom fudbalu u subotu

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir srednjih škola u ženskom fudbalu u subotu

Turnir srednjih škola u ženskom fudbalu, "Ženski superšut" održaće se u subotu, 1. oktobra, u Medicinskoj školi "7. april".

Na turniru, koji se održava drugi put u organizaciji ove škole i učeničkog parlamenta, učestvovaće 13 ekipa iz Novog Sada i šire okoline.

Pored tima Medicinske škole, tu su ekipe Karlovačke gimnazije, Srednje škole "Svetozar Miletić" i Tehničke škole "Mileva Marić Ajnštajn" iz Novog Sada, Gimnazije "Sava Šumanović" iz Šida, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Srednje tehničke škole "Milenko Brzak-Uča" iz Rume, Srednje tehničke škole "Mileva Marić" iz Titela, Gimnazije i ekonomske škole "Svetozar Miletić" iz Srbobrana, Srednje škole "Lukijan Mušicki" iz Temerina, Srednje stručne škole "Dr Radivoj Uvalić" iz Bačke Palanke, Doma učenika "Brankovo kolo" i Srednjoškolskog doma iz Novog Sada, kao i Doma učenika iz Sremske Mitrovice.

Otvaranje turnira je u 8.30h na otvorenom terenu škole, dok će se u slučaju kiše turnir igrati u školskoj sali za fizičko.

Organizatori se nadaju da će turnir proteći u fer igri i dobrom provodu, kako učesnika, tako i navijača. Nakon turnira, osim proglašenja pobednika, dodele medalja i pehara, biće proglašena i "naj" navijačka ekipa.

Autor: 021.rs/ foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.