Svečana dodela godišnjih nagrada za studente i naučnike

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečana dodela godišnjih nagrada za studente i naučnike

Svečana dodela tri godišnje nagrade za mlade studente i naučnike - za najboljeg mladog naučnika i istraživača, za najbolji završni rad i za najboljeg studenta Univerziteta u Novom Sadu, održaće se u ponedeljak 22. decembra, u 18 časova, u centralnom holu Pokrajinske vlade.

Godišnja nagrada ''Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača'' za 2014. godinu u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini biće dodeljena doc. dr Dejanu Orčiću, sa Prirodno-matematičkog fakulteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za izuzetne rezultate u oblasti nauke i istraživačkog rada.

Godišnja nagrada ''Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka'' za 2014. godinu u Republici Srbiji biće dodeljena Sonji Antonić sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, za odbranjen master rad na temu "Bioetika pristojnog društva"

Nagrada Najbolji student Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2013/2014. godini pripašće Aleksandri Vejinović, studentkinji Medicinskog fakulteta.

Pokrovitelj nagrada je Pokrajinska vlada, a organizator Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Svečana dodela nagrade Ranko Radović 2014

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2014, 05:34

U ponedeljak 22. decembra, u 13.00 časova, u Maloj sali Zadužbine Ilije M. Kolarca u Beogradu, biće održana dodela Nagrade Ranko Radović, a u Muzičkoj galeriji Zadužbine Ilije M. Kolarca otvorena izložba na kojoj će biti predstavljeni svi radovi prispeli na konkurs...Nagrada Ranko Radović osnovana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.