Suvo i toplo do četvrtka

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvo i toplo do četvrtka

Naredna sedmica topla, a povremeno sa oblacima i kišom.

Pljuskovi i grmljavina očekuju se u ponedeljak, sredu i četvrtak, a tokom vikenda sunčano, ali hladnije. Minimalna dnevna temperatura od -1°C do 4°C, maksimalna dnevna od 3°C do 11°C.

U Novom Sadu u ponedeljak sunčano, povremeno sa oblacima i slabim vetrom. Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna i do 15°C.

U utorak ujutru nepromenjivo u odnosu na prethodni dan. Tokom dana moguć je blagi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pad temperature, ali bez padavina. Minimalna dnevna 5°C, maksimalna dnevna 10°C.

U sredu ujutru hladnije i sa kišom, koja će trajati do posle podneva. Minimalna dnevna temperatura 3°C, maksimalna dnevna oko 9°C.

U četvrtak i petak znatno hladnije i sa mogućim snegom. Minimalna temperatura kretaće se oko 1°C, a maksimalna dnevna između 4°C i 5°C.

U subotu bez padavina, sunčano ali hladno. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna dnevna 8°C.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.