Sparno do četvrtka

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparno do četvrtka

Širom zemlje sutra ujutru oblačno, ali toplo, a posle podne i uveče mogući pljuskovi i grmljavina.

U Vojvodini uglavnom sunčano, sa povremeno jakim jugozapadnim i zapadnim vetrom. Minimalna temperatura od 11°C do 15°C, maksimalna dnevna od 23°C do 27°C.

U Novom Sadu u ponedeljak jutro prijatno sa slabim vetrom, tokom dana oblačno ali toplo, sa minimalnom temperaturom 15°C, a maksimalnom dnevnom do 26°C.

U utorak jutro toplije i suvo, tokom dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sparno i izuzetno toplo, sa temperaturom od 17°C do 31°C.

U sredu nepromenjivo u odnosu na prethodni dan. Jutro toplo i suvo, sa temperaturom od 16°C. Sunčani intervali tokom celog dana, a maksimalna temperatura će dostići 32°C.

Četvrtak i petak promenjivo i sa oblacima. Jutarnja temperatura od 11°C do 15°C, u četvrtak tokom dana lokalni pljuskovi i moguća kratkotrajna, prolazna grmljavina.

U petak bez padavina, ali sa slabim jugozapadnim vetrom.

Tokom vikenda toplo, sa blagim vetrom. Minimalna dnevna 10°C, maksimalna dnevna 24°C.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.