Sa “24 sata” na naj žurke u gradu

Izvor: 24sata, 19.Sep.2014, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa “24 sata” na naj žurke u gradu

Jeste li za dobru rokenrol svirku, narodnjake ili elektro ludnicu u nekom od klubova? I ovog vikenda imate poprilično širok izbor - uživajte!

Live haus

Petak, Catch


Lezz go nastupa večeras u novom klubu Catch. Svirka počinje u 22, a na repertoaru je haus muzika.

Omaž EKV-u

Petak, Marta


U Marta pabu u Ulici Laze Telečkog večeras se održava omaž Miladinu Mladenoviću. Nastupiće novosadski bendovi, a ulaz >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je slobodan.

Cave dogs

Petak, Gerila pab


Bend Cave dogs nastupa večeras u Gerila pabu u pasažu u Dunavskoj ulici. Svirka počinje u 22 časa i traje do 1 posle ponoći. Ulaz je slobodan.

Frag Maddin

Petak, Kafemat


Di-džej iz Berlina Berus Temizbas, poznatiji kao Frag Maddin, nastupa večeras u klubu Kafemat na Spensu. Žurka počinje u 23 časa.

Ničim izazvan

Subota, Kvoter


Koncertna promocija debi albuma benda Ničim izazvan održaće se u subotu u 22 sata u Kvoteru. Ulaz je 500 dinara.

Barbari i DžDž

Nedelja, Lazino tele


U pabu Lazino tele nastupiće dva benda u nedelju uveče. Barbari i DžDž pred novosadskom publikom nastupaju već od 21 sat.

Opraštanje od leta

Petak, Compressor


Zatvaranje letnje sezone zakazano je za večeras u klubu u Kineskoj četvrti. U Compressoru će se sa publikom od leta opraštati rezident di-džejevi. Ulaz je slobodan.

Šako Polumenta

Subota, Kristal


Na splavu Kristal na Ribarskom ostrvu u subotu će nastupiti Šako Polumenta. Ulaz je slobodan, ali su rezervacije obavezne.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.