Regresiranje dela troškova prevoza učenika srednjih škola

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Regresiranje dela troškova prevoza učenika srednjih škola

Novi Sad će i ove godine regresirati deo troškova prevoza učenika srednjih škola koji putuju u druge opštine radi pohađanja nastave.

Pravo na 80% regresiranog prevoza imaju učenici koji su bez jednog ili oba roditelja, učenici iz porodica koje ostvaruju pravo na dečiji dodatak, učenici koji poseduju izbegličku ili raseljeničku legitimaciju, učenici koji su deca palih boraca ili ratnih vojnih invalida sa teritorije Grada Novog Sada, kao i učenici iz porodica u kojima međugradskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prevozom putuje dvoje ili više učenika, a na 40% svi ostali učenici.

Pravo na regresiranje troškova prevoza učenici ostvaruju od oktobra ove do juna naredne godine. Zahtevi se podnose u Pisarnici Gradske kuće, šalteri 13 i 14, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Rok za podnošenje zahteva je 25. septembar kako bi učenici povlastice za prevoz koristili od oktobra, a naknadno prispeli zahtevi biće obrađeni u narednom mesecu. Sva potrebna obaveštenja mogu se dobiti u Gradskoj upravi za obrazovanje telefonom na broj  4882-949 od 8 do 15 časova, a obrazac prijave može se preuzeti sa sajta www.novisad.rs.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.