Recept za crnu limunadu

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recept za crnu limunadu

Osim što je ova limunada crna i samim tim posebnija od bilo kog drugog domaćeg napitka, oni koji je piju tvrde da čini čuda za organizam, jer ga čisti od toksina i pomaže u smanjenju masnoća.

Ako vas odbija crna boja, imajte na umu da je ukus identičan ukusu obične limunade. Ovo piće se pravi od samo tri sastojka.

Glavni sastojak, onaj koji se i smatra "čudotvornim", je aktivni ugalj. On nema ukus, ali je veoma zdrav, jer pomaže da se naše telo oslobodi štetnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sastojaka i da se umanji nadutost. Takođe, stručnjaci ističu da ima sposobnost snižavanja nivoa holesterola i podmlađivanja kože.

Sastojci za crnu limunadu su:

- četiri čaše filtrirane ili flaširane vode

- 1/4 šoljice svežeg soka od limuna

- 1/4 kašičice aktivnog uglja (jedna tableta).

Pomešajte sve sastojke i po želji dodajte još limuna. Napitak poslužite hladan.

Autor: Sputnjik

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.